Roger Vila: propietari, productor musical i tècnic de so de l'estudi. Especialitzat en producció musical, gravació i mescla d'àudio.

 

Neix a Barcelona el 1994. Més de 10 anys treballant, experimentant i en constant aprenentatge, motivat per aquesta passió insaciable per la música i el so. Toca el baix la guitarra i la bateria. 

Malgrat la seva joventut ja ha traballat amb reputats  artistes del panorama musical català. També ha treballat per a formats televisius així com "tu cara me suena y tu cara no me suena todavía". A més a més té una àmplia experiència com a músic i tècnic de so. És membre de grups com Porto Bello, Allez! i Via Límit amb els que ha trepitjat alguns dels escenaris més importants de festivals catalans com "La Mercè" el "Primavera Pop" o "Santa Tecla". 

Puntualment també treballa com a tècnic de so d'events en directe per a les empreses Fase 3 i Discotecat des de 2010.

Marc Giménez: compositor, músic professional i arranjador. Exerceix funcions com a arranjador i músic de sessió.

 

Neix a Barcelona el  1993. Amant de la música des de petit. Amb 13 anys d'edat comença a estudiar guitarra. Actualmente toca la guitarra, el baix y la bateria. 

Ha format part de bandes com "El último recurso"  que l'han portat a gravar en reputats estudis de Barcelona i Madrid. Paralelament ha treballat amb altres formacions com a músic sesionista així com  "Friendship Sound", duet guanyador de la 4a temporada del concurs televisiu "Oh Happy day" de TV3. A més a més, també ha treballat per a formats televisius com "tu cara me suena" y "tu cara no me suena todavía" d'Antena 3 a on coneix a el Roger. De seguida conectan molt bé i comença a treballar amb ell com a segon productor de l'estudi.